keresés menü

Már az első évad reklámjában spoilerezve lett volna a Trónok harca végkimenetele?

Mint azt tudjuk, a Trónok harca utolsó, 73. részében végül a sorozat legelején lerokkant Bran Starkot választották meg Westeros urának. Ez az esemény az utolsó évadokban meglehetősen szegényesen volt felépítve, dramaturgiai értelemben akár Ser Davost is feldobhatta volna ennyi erővel Tyrion.

Viszont a napokban előkerült egy elmélet, amely szerint már a legelső évad promóplakátján meg volt jelölve a kezdet és a vég. Ned Starkot, Bran apját látjuk a vastrónon ülni, a karfán pedig ott figyel a háromszemű varjú, amiről ugye időközben kiderült, hogy azonos Ned fiával, Brannel.

Innen nézve, és a többi fontosabb szereplő sorsát elnézve már sokkal jobb színben tűnik fel a sorozat zárása, mintha pusztán az utolsó évad történései felől nézzük.

Éjjelilámpa készült a Trónok harca egyik tűzokádójából

Ezt is megértük, a bulgár Kvant3dPrintingnek köszönhetően bárki rendelhet magának az Etsy-ről tizenötezer forintért egy kis meleg, otthonos, hangulatos pusztítást. Dracarys! Nyilván akkora spoilerezés, mint a ház, viszont a már képben lévőknek meg ugyanekkora kötelezőség ez a videó. Drake shouts out Arya Stark pic.twitter.com/r7qqNhZavi – CJ Fogler (@cjzer0) May 2, 2019 Azért, amit tett a híres sorozat sokkoló pillanatában.

innen