keresés menü

Többé nem lesz állóhajó az A38? Így titokzatoskodik Budapest legjobb bulihelye, plusz blogot is indítottak

a383

Elillant, mint a vízháztartásunk tartalékai egy szilajabb koncertélmény közepette, de tény, még ha hihetetlen is: az A38 most április végén ünnepli ringatózásának tizedik évfordulóját. Postaládánkba most esett be egy meghívó a sajtótájékoztatóra, amit ennek okán tartanak majd a jövő héten, addig viszont már most bejelentették, hogy elindították saját blogjukat. És, ahogy írják, komoly bejelentéssel nyitnak:

A több mint egy éve karrierjét szüneteltető énekesnő, Fábián Juli visszatér a koncertezéshez, és első nyilvános fellépése április 16-án, kedden lesz az A38 Hajón, Budapest legjobb élőzenés klubest-sorozata, a Random Trip vendégeként. Erről, és az április 15-én este bemutatott új Zoohacker-számról adott interjút – elsőként az A38 blognak!

Lesz persze szülinapi program, meg állítólag egy rakás minden, ami döntő változásokat hoz az A38 életébe és működésébe, de még nem mondják el, mik ezek. És még egy ilyet is meglebegtettek:

Fontos zenekar-bejelentések, profilbővülés és nagyszabású megújulás – nagyjából ezekkel a szavakkal jellemzhetnénk a jubileumi év hátralévő részét, amit jövő év elején igazán különleges esemény zár, amiről most csak annyit mondhatunk, hogy az A38 többé – legalábbis egy időre – nem lesz állóhajó.

Mielőtt azonban bárki arra gondolna, hogy a hajó felhúzza a horgonyt és nekiiramodik távoli vizekre, meg vissza, ide-oda cikázva: ismereteink szerint ez már kialakításából adódóan sem valósulhatna meg. Vagy költöznek átmenetileg, vagy örökre, vagy kihelyezett szórakoztatóipari tagozatot nyitnak, vagy koncert-yachtokat indítanak, fogalmunk nincs, de alig várjuk, hogy kiderüljön.

Addig is, vizuális felvezető:

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥