keresés menü

Szeretettel és pálinkával várják a bringásokat

“Egy kísérleti műfaj, mely a kiállítás, a galéria, a design bolt és a concept store közötti határtterületen mutatja be a városi biciklizés széleskörű elterjedését és ennek a művészetre és tárgykultúrára gyakorolt, hirtelen felerősödött hatását” – írják magukról a szervezők. Meg azt is, hogy ez egy naprakész szemléje lesz a kortárs városi bringás kultúrának. Láthatóak és megvásárolhatóak lesznek például bringás használati tárgyak és öltözékek, néprajzi gyűjtéshez készült fotók, személyes emlékekeket megörökítő filmek és alkatrészekből összerakott fétis szobrok.

Plusz egy csomó minden lesz, amiről egy csodálatos kép után kisvártatva olvasni is lehet. Itt a csodálatos kép:

Így alakul majd a programozda:

Szept.19 – 18:00 megnyitó – apéro, Cycle Chic fotózás
Stílusos bringások, bringás stílusok. A bicikli nem egyszerűen közlekedési eszköz, hanem egy igazi stíluselem. Nem kér kompromisszumot, nem kell hozzá öltözni, hiszen maga öltöztet. És még a városokat is jobbá teszi. A Cycle Chic fotósa a helyszínen leképezi az aktuális bringás divatot.

Szept. 26 – 16:00 BALKANTANGO X IVANKA közös fejlesztésű termékünk bemutatója
Minimalizmus. Innováció. Gumi és Beton. Meglepetés (kacsint-kacsint)

Okt. 4 – 14:00-22:00 Stylewalker Night: FUTÁRTÁP kóstoló és zine bemutató
Rendszeresen tekerek napi 10 órát és hát az étkezés így tankolásra hasonlít leginkább..feltankolni üzemanyaggal a szervezetem, amilyen gyorsan és amilyen olcsón csak lehet – néha menet közben. Szóval elhatároztam, hogy összegyűjtöm a futár-kollégák kedvenc receptjeit, hogy lássuk ki hogyan oldja meg a szénhidrátbevitelt.

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig déltől este 7-ig, szombaton tíztől délután 4-ig.

Tűz tartalom 🔥