keresés menü

Helló gengszterreppesek, van néhány jegyünk a Straight Outta Compton bulivetítésére!

A Budapest Secret Cinema és a BP Clothing jóvoltából szombat este az Ankertben nem csak hogy a hiphop egyik leglegendásabb reppcsapatának, az NWA-nek a történetét feldolgozó filmet lehet megnézni, hanem még egy tematikus buliba is át lehet menteni a az Oscar-díjas Straight Outta Compton hangulatalapozását követően.

Na de maradjunk a vetítésnél még, ami angol nyelven, magyar felirattal lesz, utána meg Frequent, DJ N1CE és Miki357 válogatnak a hiphop hőskorának klasszikusai közül – egészen kifulladásig.

!!!!! JÁTÉK !!!!!

Úgy alakult, hogy néggyel több jegyünk van, mint amennyire szükségünk van, ezért úgy gondoltuk, hogy két főt megdobnánk egy-egy páros jeggyel. Bár stílusos volna csak kiszórni őket egy lowrider ablakából, de egyrészt nincs lowriderünk, másrészt meg inkább legyen egy kreatív játék, meg egy pártatlan sorsolás.

Péntek este hatig az info@urbanplayer.hu-ra küldjön a jegyre pályázó egy-két sornyi magyar fordítást az NWA valamelyik szabadon választott szövegéből (természetesen megjelölve, melyik számból)!

RSVP

Tűz tartalom 🔥