keresés menü

Szolid trash megrendelésre: így alkot a Secco & Fresh KO

Van egy jó helyed, egy kocsmád, esetleg hosteled Budapesten? Felpimpelnéd valamivel, ami nem hétköznapi, jól néz ki és nem kevés irónia csurog belőle? Jó hírünk van: létezik megoldás!

“Minden az iPadovai Aréna Plázában kezdődött, ahol közösen volt szerencsénk megtekintenünk G.I. Otto méltán híres falfestményeit, melyek kitörölhetetlen nyomot hagytak bennünk, akárcsak Esztergályos Cecília Giménez zaragozai munkássága. A minket ért inspirációk hatására sikeresen felvételiztünk a firenzei Poli Farbe Akadémiára, ahol elmélyülten tanulmányoztuk a falfestészet technikájának széles repertoárját, majd Trilak minősítéssel végeztünk. Az Akadémia elvégzése után a Szent Péter Bazilika freskóinak restaurálását elutasítottuk, viszont a budapesti partyhostelek dekorációit büszkén és nagy kedvvel vállaltuk.”

Így mutatkozik be a Secco & Fresh KO művésznév alatt tevékenykedő páros, akik tűzfalaktól kezdve, partyhostelek külső és belső terein át a Műcsarnok Mélycsarnokának faláig már egészen sok helyen megcsillogtatták unalmasnak semmiképp sem mondható falfestő tudásukat. Trash vonal, néhol picit provokatív felhang, de mégis profi kivitelezés. A recept tök egyszerű, ahogy ők is mondják: “you call we come, we paint you pay“.

Még rengeteg csoda a srácok Facebookján, ráadásul nem csak Budapest erre fogékony helyeit hajlandóak kezelésbe venni, mennek ők máshova is. A munkát pedig minden esetben komolyan veszik, magukat viszont nagyon nem.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥