keresés menü

Ropogó dobpergés: újra jön a Jóbarátok!

Gondoltad volna? Nem gondoltad, de titkon akartad!

És akkor ez most már officiál: mindenki kedvenc mindenidők-sorozata, a Jóbarátok ismét műsorra kerül. Igaz, csak egy egyszeri, friss speciál erejéig a májusban induló HBO Maxon, de ez is több a semminél, sőt! Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer a hírek szerint fejenként 2,5 milla dollárt kapnak mindezért. És ezt egy percig sem sajnáljuk tőlük! <333

Persze senki ne mondja, hogy nem sejtette ezt már akkor, amikor ezek a Jómadarak kijöttek ezzel a (véletlenül otthagyott kokaincsíkokkal díszített) fotóval:

Kissé ködössé teszi a helyzetet, hogy minden cikk egy unscripted dologról ír, ami azt jelentheti, hogy ez nem egy megszokott sitcom-os epizód lesz, hanem valami más, spontánabb. Meglátjuk, mondjuk májusig éppen van időnk ezen morfondírozni.

Ha valaki esetleg szereti a számokat is: a Jóbarátok 1994 és 2004 között futott, a záróepizódot összesen 52 millió ember nézte meg, ami a kétezres évek legnézettebb sorozatrészévé avatta azt. Beszédes tény az is, hogy a Netflix legsikeresebb sorozata volt 2018-ban, de ők most valószínűleg nem örülnek, mert a WarnerMedia végül visszakérte tőlük szépen, hogy 425 millió dodóért odaadhassa a szériát öt évre az HBO Maxnak.