keresés menü

Közzétette a PornHub, hogy mely égtájakról mely kulcsszavakra keresnek a női felhasználóik

Még a nemzetközi nőnap alkalmából vette a fáradságot a népszerű felnőttfilmes oldal, a PornHub, hogy megnézze a női felhasználói szexuális preferenciáit. Vagy legalábbis azt, amit az oldalon való aktivitásukból a Google Analytics segítségével meg lehetett tudni. Majd infografikára vitte mindezt.

Hogy meglepő vagy sem, azt ki-ki döntse el magában, mindenesetre az biztos, hogy a nyugati világban a leszbikus kulcsszó a legnépszerűbb, míg az oroszoknál a “hentai”, Indiában az “indiai”, míg Kínában a “japán” szavakkal kezdődik általában a női felhasználók pornhubos kalandozása. Észak-Afrikában meg, hát igen! :D Vagy ki gondolta volna, hogy Üzbegisztán ekkora magányos MILF-nagyhatalom!?

Az igazi izgalmak azonban az országonkénti bontásból buknak elő. Megnézték ugyanis azt is, hogy egy-egy nagyobb országban melyik az a három kulcsszó, ami a globális átlagon leginkább túllép.

Kiderült, hogy a németek, a franciák és az indiaiak több mint tízszer annyit keresnek rá a saját népük felnőttfilmeseire, mint más országok. Ami viszont komolyabb nemzetlélektani sajátosságokat is feltárhat: vannak országok, aminek a női képviselői egy másik vidék videóira voltak kíváncsiak! :o

  • az ausztrálok az ázsiaiakra
  • a lengyelek a csehekre
  • az ukránok az oroszokra
  • a hollandok a németekre
  • vagy például a kínaiak a japánokra

Bővebben itt.

Tűz tartalom 🔥