keresés menü

Michael Cera, Sky Ferreira és más meglepő nevek az újrainduló Twin Peaks szereplőlistáján

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a rebootolt Twin Peaksben egy csomó régi szereplő mellett jó néhány új arc is fel fog tűnni. Tegnap azonban a New York Times újságírója, Dave Itzkoff nagyjából lezárta a találgatásokat azzal, hogy kitwittelte a teljes, összesen 217 fős szereplőgárdát.

Olyan neves színészek, mint Amanda Seyfried, Naomi Watts, Ashley Judd, Jennifer Jason Leigh, Laura Dern, James Belushi, Tim, Roth, Michael Cera, Tom Sizemore vagy Monica Belucci mellett egy csomó híres zenész is szerepel: a Nine Inch Nails-vezér Trent Reznor, Eddie Vader a Pearl Jamből vagy Sky Ferreira az újabb generáció képviseletében. És ami talán a legfontosabb, maga David Lynch is fel fog majd bukkani a sorozatban.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a fenti nevek mindegyike rendszeresen képernyőn lesz, nyilván sokan csak kámeaszerepek erejéig fognak feltűnni a talán már idén, de inkább csak jövőre visszatérő Twin Peaksben. Addig is itt a teljes lista, csillaggal jelölve azok, akik a klasszikus részekben is szerepeltek már:

twin_peaks_cast

Az eddigi egyetlen ismert képsort az új Twin Peaks kapcsán errefelé mutattuk.

(via)