keresés menü

Kedvenc medencefotósunk kiment a sivatagba

Maria Svarbova szlovák fotóssal eddig az álomszerű medencés képei okán foglalkoztunk, meg volt egy sorozata még, ahol meg épületekhez öltöztetett hozzá modelleket.

Most egyértelműen a medencés sorozatára refláktálva készített egy sivatagos szériát, ahol is nagyon oda nem illő öltözetben látunk emberalakokat, többek között úszódresszben is.

A sorozat címe annyi, hogy Lost In The Valley, mégsem az elveszettség, inkább a belső békére való rátalálás árad a képekből.

Kedvenc szlovák fotósunk házfalakhoz öltöztetett modelleket fotózott, hogy megint elvarázsoljon minket

Maria Svarbova munkásságába akkor zúgtunk bele, amikor megtaláltuk a neten a klasszikus festészet emelkedettségével játszó úszómedencés fotósorozatait. Most kilépve az úszómedencék biztonságosan hatásos világából, különféle házfalak előtt fotózta az alanyait. A hatásfok azonban pöppet sem csökkent. Amikor klasszikus festmények hangulata lengi be az úszómedencék környékét (via)

Amikor klasszikus festmények hangulata lengi be az úszómedencék környékét

Na, akkor Maria Svarbova fotóit látjuk! A szlovák fotós idén négy sorozatot is készített a maga összetéveszthetetlen stílusában a kék szín megannyi árnyalatában úszó medencevilágról. A klasszikus festészet emelkedettségét is bejátszó képei a felhőtlen pancsolás helyett a versenysport fegyelemtől feszélyezett világát mutatják be. A négy sorozatból válogatva állítottunk össze egy amolyan ezek voltak a kedvenceink típusú-szériát.

innen

Tűz tartalom 🔥