keresés menü

Itt az új közösségi platform, ahova józanul nem léphetsz be

livrnagy

Eleged van abból, hogy szüleid, nagyszüleid, tanáraid, főnökeid minden mozdulatodat követni tudják a Facebookon, és már a Tumblr sem az az ismeretlen terület számukra, ahol anno nyugodtan lehetett bohóckodni? Igen? Akkor te is azok között vagy, akiket a LIVR nevű alkalmazást promózó videó megcéloz.

http://vimeo.com/88209254

Ez egy olyan, mobilappal elérhető közösségi felület, ahova csak a hozzá tartozó, telóval összeköthető szondán pozitív eredményt produkálva lehet belépni. Az applikációnak különböző szintjei vannak, minél nagyobb az alkoholszint, annál magasabbra juthatunk.

Néhány sör után csatlakozni lehet az ismerős “Felelsz vagy mersz” elnevezésű játékhoz, később lehetőségünk van ittas vadidegenekkel telefonbeszélgetésekbe bonyolódni. Ráadásul a beágyazott térképfunkcióval nyomon tudjuk követni, hogy a környezetünkben hol vannak online felhasználók, merre is érdemes venni azt a jó öreg irányt.

Mindezt az élményt ennek a két kreatívnak köszönhetjük:

Jó, mi?

És még csak most jön a lényeg.

Az amúgy is anonimként használható alkalmazásba be van építve egy úgynevezett Blackout-funkció, aminek segítségével egy gombnyomásra ki tudsz törölni minden beszélgetést és képet az előző estéről, ha utólag úgy ítélnéd meg, hogy nem a legjobban sült el az amúgy királyul induló csapatás.

livrscrn

Mielőtt azonban ajtóstul rontanál az alkalmazásboltba, a legnagyobb jóindulattal megsúgjuk, hogy a fenti videóban a feltalálókat színészek játsszák, maga az app pedig csak egy elhúzott mézesmadzag – nem létezik, az alkotók csak egy poénnak szánták, ami tükröt tart a start-up őrületnek is. Viszont senki se keseredjen el, ami tegnap még csak álom volt, mára már hihető, holnap pedig meg is valósulhat. Addig viszont buliból továbbra is óvatosan posztolgassatok!

Ez itt a LIVR még mindig nagyon hihetőnek tűnő oldala.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥