keresés menü

Legyen már hova menni, jó? Hétvégi programajánló

lebowskibulika

Üdvözlünk mindenkit, helló péntek, SZIASZTOK BULIZÓK! Csak a szokásossal jelentkezünk ismét, vagyis ajánlatokat teszünk vasárnapig bezárólag, hova lehet érdemes kivonulni szocializálódni, szemezni, szeszezni, ritmusokkal egyszerre mozogni. Íme!

PÉNTEK: Alarm! w/ Crimson, Zefyr & SILF Live @ Toldi
Alarm, ami nem vaklárma: ez a legújabb elektronikus zeneügyi kezdeményezés Budapesten, amit annyira szupportálunk, hogy még egy gyorsinterjút is készítettünk hozzá a Silf tagjaival.

alarm

PÉNTEK: Robag Wruhme @ A38
Izgalmasan ropogó techno kéne? Irány az ukrán bulibárka, hiszen a több mint tíz éven át működő, de mára megboldogult Wighnomy Brothers egyik fele érkezik ide. Robag Wruhme zenéit olyan elsőrangú német címkék fémjelzik mint a Kompakt, a Freude Am Tanzen és a Pampa, szóval sok veszítenivalóval ne számoljunk

robag

PÉNTEK: Scarcity pres. Snowgoons @ Dürer Kert
Reppes októberfeszt! Ez lesz a liget mellett, amihez AZA-ék komoly nevet hívtak, a Snowgoonst, akik bár németek, eddig már olyan nagy neveknek írtak zenéket, mint a Boot Camp Clik vagy a La Coka Nostra. A klasszikus sample-alapú vonalat viszik egyébként – kikacsintással olyanok felé, mint Alchemist vagy DJ Premier -, annak is harcosabb oldalát. Szóval lehet menni sört lötykölni!

scarcity

PÉNTEK: Beat Before Beatles @ Fogasház
Past Perfect buli lesz itt, annak is speciális változata, hiszen: “régi álmunkat váltjuk valóra, egy olyan bulit, ahol csak a nagy brit invázió előtti fekete és fehér táncdalokat toljuk, ahogy senki más itthon, 1950 és 1963 közöttről, körülbelül. Attól nem kell tartani, hogy felváltva szól majd a Rock Around The Clock és a Roll Over Beethoven. Elővesszük a legfaszább rockandroll, rockabilly, madison, boogie woogie, twist és korai soul slágereket.” Nosztalgia abból a korból, amiben már egyikünk sem élt, de sok mindent köszönhet neki a popkultúra!

beatb

SZOMBAT: Tumo & Padkaroska & Küss Mich @ Vittula
A Küss Mich bulik perpillanat Budapest egyik legőszintébbjei közé tartoznak: semmi erőltetett kúlkodás, csak vegytisztán zajos szintik és gitárok, hogy némi képzavar is legyen ebben a mondatban. A Vittula meg ennek a vendéglátóipari manifesztációja: az egyik legjobb alagsori söntés. Ja, a srácokkal el is beszélgettünk amúgy nemrég, ez itt olvasható.

tumo

SZOMBAT: Designer Drums pres. Heart Streets @ Toldi
A Heart Streets-et két lány, a magyar származású Emma Beko és Gabrielle Godon alkotja. Gyerekkoruk óta ismerik egymást és 2011 óta a hip-hop és R&B stílusok iránt érzett rajongásukat saját formációban kamatoztatják. Dizájnerdobos rendezvény, érkezni csakis a legjobb formában!

designnner

SZOMBAT: Bladerunnaz pres. Ed Rush, Optical & RhymeTyme @ Dürlin
Helóhaló, jönnek az élő legendák! Az emberek, akik nélkül a drum & bass egy kopár sivatag lenne, most a baromállatul szóló hangrendszerrel felszerelt Dürlint tépik meg egy kicsit – tessék menni, aztán vasárnapra egy szál programot sem csinálni.

edrush

SZOMBAT: TV Colours & Summer Schatzies @ Trafik
Frusztrált elővárosi punkok a messzi Ausztráliából! Az eredetileg egyszemélyes (élőben az Assassins 88 tagjaival kiegészült) TV Colours pár nótával simán elérte, hogy mindenki az első nagylemezt várja, ami végül idén nyáron meg is jelent. A francia Eighteen records jóvoltából most Bobby Kill elhozza Budapestre az év legjobban várt és legjobban sikerült lemezét, amit ha meghallasz, akár Canberrába is leutaznál megnézni őket! Hát ez lesz. Meg az örök nyárral házaló Summer Schatzies.

trafik