keresés menü

“Meg kell értetni, hogy a lányok maszturbálása természetes dolog” – Jordyn McGeachin rajzai

“Ahogy a képeimen elrendezem a dolgokat, még akkor is, ha a jelenet szexuális jellegű, mégsem lesz belőlük profán szexjelenet. A testek pozíciója és a tér, amiben elhelyezem őket, inkább egy komfortzónát mutatnak be” – mondja a Melbourne-ben élő vizuális művész, aki napjaink intimitását formázza jelentést hordozó vonalakba.

Nem is csoda, ha néhányan ismerős helyzeteket vélünk felismerni. Még ha nincsenek is sziromfosztotta rózsák az ágyunkon, és érzelmeket kiabáló vagy önmarcangoló feliratok a falakon.

Jordyn a fiktív lányokat öncélzatú örömszerzés közben is ábrázolja, amiről azt mondja, hogy tudatosítani kéne már, hogy ez a világ egyik legnormálisabb dolga. “Maguknak csinálják, nem azért, hogy a te fantáziádnak jó legyen.”

Nem nehéz kiszúrni egy visszatérő elemet a képein, ami tovább sűríti a jelentéstartalmat:

általában ott hever a mobiltelefon az ágyon vagy mellette.

Vagy a kézben. Vagy a kéz mellett, utalva arra, hogy fél perce még a kézben volt.

Jordyn szerint nem érdemes letagadni, hogy a technológia beette magát az életünkbe, ezért úgy érezte, ezt a rajzain is meg kell jelenítenie. Hatalmas szerepet játszik, az ismerkedés során, a randizások alatt, meg a sima kapcsolattartást tekintve is. Összekapcsol és szétválaszt: ezért vannak ott a telefonok a képein. Mégiscsak azzal jön össze a Tinderes szexrandi, és az az, amivel közöljük a másikkal, hogy akkor most már vége a mókának.

Instán is érdemes bekövetni!

  

(via)