keresés menü

Kutyák, gyerekek, csupa szív, szeretet: így folyt a bográcsbalhézás a Dürer-parkban

Hogy milyen az, amikor a budapesti éjszakai élet fontos figurái kivonulnak nappal, zöldövezetbe pörköltféléket főzni? Hát pont ilyen. A tegnapi ráérős pünkösdhétfőn a Dürer Rendezvénykert parkjában zajlott le a város legvidámabb szabadtéri piknikje, ahol ráadásul a kajákból befolyt összegeket a rászorulókat segítő Budapest Bike Maffia kapta meg, hogy ismét legyen miből bevásárolni a legközelebbi ételosztáskor.


Mindenki hozta a lehető legjobb formáját: a Rewind standjánál MC Zeek kínálgatott katonásan, a Technokunst bográcsában fahéjjal megőrjített pöri rotyogott, az Irie Maffia Sena hathatós közbenjárásával tálalt napfényáztatta bárányragut kuszkusszal, a Telep konyhabarát konyhafőnökeit pedig még az sem zökkentette ki, hogy a felhasználni kívánt húsok hétfőre virradóra egy meghibásodó hűtő miatt végül használhatatlanokká váltak, és összedobtak inkább egy hibátlan lecsófélét. Ilyen felhozatal közepette még a zivatar is éppen csak be tudta tenni a lábát a parkba, aztán öt perc múlva leszegett fejjel sunnyogott arrébb.

A bográcsbalhé első helyezettje végül az Ankert lett, mi viszont bárminemű korrupt állásfoglalás helyett inkább képekkel mesélünk.


(Fotók: Unger András / Urbanplayer)

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥