keresés menü

Így reppel Jimmy McNulty nyomozó a Drótból!

A Stringer Bellt alakító Idris Elba, illetve a jóravaló Duquant megformáló Jermaine Crawford után a Drót című filmsorozat első számú hőse, Jimmy McNulty, azaz Dominic West is kipróbálta magát a popzenében.

A színész három fiatal tehetséggel közösen dobott össze egy számot, amivel az egy hajléktalan srác életét bemutató, Guillemot című filmet promózzák. West tintás nyomozózseniként egyértelműen átütőbb volt, mint ezzel a rövid, bénácska refrénnel, amit bevállalt. Viszont nagyon vicces őt ilyen szerepben látni. Meg úgy általában bármikor.

Aki még nem beavatott, annak elmesélnénk, hogy a Drót minden idők egyik legjobb sorozata volt, ha nem egyenesen a legjobb. Brutális realizmusa – ami azon alapult, hogy az írók tényleg a bűnözés és bűnüldözés valódi oldalát akarták bemutatni, ehhez szinte görcsösen ragaszkodva – mellett olyan emlékezetes figurákat hagyott hátra, akik egy David Lynch filmből sem lógnának ki, illetve a katartikus jeleneteknek sem maradt híján. A 2002 és 2008 között leforgatott öt évad szuper időtöltés a jó idő megérkezéséig.

(via Complex)