keresés menü

Felül a lányok, alul a fiúk: duplakiállítás az Andrássy 32-ben

latarka

Mivel lehet reklámot csinálni két kiállításnak, ami egymás szomszédságában nyílik meg, na mivel? Hát egy kis GENDERSZEPARATIZMUSSAL!

Az Andrássy út 32. szám alatt ugyanis két galéria is van, az egyik a Lengyel Intézethez köthető Platán, ami január 9-én este a csak nőkből álló Lilit Öröksége képzőművészcsoport alkotásait látja vendégül. Fajgerné Dudás Andrea Julia, Kusovszky Bea és Oláh Orsolya a pańska skórkát, egy lengyel édességet helyezik a kiállításuk középpontjába, ez egy kemény, rágós cukorka, amit a lengyelek a temetőkben árulnak halottak napján a Zaduszki alatt. Sütemény és fém találkozik installációikban, de hogy hogyan, az helyben derül csak ki, eseményoldal erre!

Ez meg két snitt, hogy mi készül itt:

li

És ugyanebben az időpontban, csütörtök este héttől a LATARKA galériában, egy szinttel lejjebb fiúk mutatják be szétcincált és összetett testképeiket, név szerint: Bánki Ákos / Dallos Ádám / Hajas Tibor / Piars Tomas / Szöllősi Géza / Tanka Péter / Vibrart Projekt férfiművészei / Zana Krisztián. Ehhez meg itt található bővebb infó.

Plusz egy sokat el nem mondó videó:

Mi lesz itt?!
Koedukáció tutira nem!

Mindenesetre tessék menni bátran, ingyért van a befogadás.