keresés menü

Ennyire 21. századi tisztelgést még nem kapott Columbo nyomozó: FALK THE POLICE!

Az izgalmas mikroblogokat felkutató Szuprtumblr rovatunk régen jelentkezett, mert alig találtunk valami derekas új ötletet a végeláthatatlan tumblibirodalomban. Amibe viszont most szaladtunk bele, arról legszívesebben folyamatosan posztolnánk, óránként egyet, hozsannázva, miközben természetesen egész nap ezt bambuljuk, belehipnotizálódás végett!

Ben McLeavy grafikus ugyanis a híresen lepukkant öltözködésű, olcsószivarozós nyomozót eljátszó színész (Peter Falk) nevével zsonglőrködve, FALK THE POLICE néven gyönyörű tumblrt indított.

Az ide feltöltögetett képek receptje: egyharmad sistergő pszichedelia, kétharmad elborult humor, száz százalék animgif. Viccnek indult az egész, de aztán az alkotó rájött, hogy

“Peter Falk színészként borzasztó sokoldalú volt. Ezen túl pedig van valami állandóan barátságos az arcában, a modorában. A melegség sugárzik a fotóiról, ezt akartam megosztani.”

Mindehhez hozzájött, hogy a Tumblr nagyon lekorlátozza a gifméreteket, ezért McLeavy kénytelen volt visszafogni a színek áradatát és kompromisszumokat kötni a minőséget illetően, de végül pont megtetszett neki ez a lebutított, lo-fi szaturált végeredmény. Nézzük! Mert nézni kell!

Errefelé található a FALK THE POLICE tumblr a maga teljességében.