keresés menü

Tessék menni a Toldiba! Első magyar klipszemlére tessék menni!

“Az Urbanplayer az egész klipszemlét el fogja hallgatni?!”

Mivel nem járult hozzá nevének közléséhez, nem közölhetjük a nevét annak a szervezőnek, aki a fenti üzenettel trafált belénk a minap.

Sérülékeny, art-közeli sajtótermékként természetesen nem is kaphattunk volna ennél aljasabb szemétséget a nyakunkba. Főleg, hogy egy olyan eseményről van szó, amilyen eddig még nem volt, bármennyire is kézenfekvő lett volna, hogy legyen. Ezekről meg ugye mi mindig beszámolunk. Mindig!

És akkor most el is mondjuk, hogy tessék menni.

Bár posztunk pillanatában, ezen a fülledt csütörtök délután már nagyban menetel a program a Toldi mozitermében, mi nagy nyugalommal írogatunk még csak most. A mai nap ugyanis a maratoné, maratoniaké. Vagyis a beérkezett 872 darab, az elmúlt öt év magyar zeneivideó-terméséből érkezett pályamunkából öszeállított 160 darabos shortlist vetítése folyik, ennek végignézése meg azért embert próbáló feladat (délután fél kettőtől este tizenegyig jönnek egymás után, ABC-sorrendben). Bátran hagyjuk ezt meg a zsűrinek.

Az igazi nagy móka viszont a pénteké! Ekkorra a döntnökök már kiválasztották a döntős ötvenet. És mindenféle kategóriában nyerészkednek az indulók, úgy mint trash, animáció, no budget, látvány, rendezés. Ez lesz a lényeg! Itt a facebookesemény, itt vannak az afterparti részletei is.

Mi csak egyvalamit sajnálunk, hogy a tuti győztest nem látjuk a nevezők között:

Tűz tartalom 🔥