keresés menü

Eladó Mondik Noémi 19 képe

Aki nem tudja, kicsoda Mondik Noémi, valószínűleg átaludta az elmúlt fél évet. A hiányosságokat soha nem késő pótolni, infók itt, itt és itt.

Egyvalami biztos, a 2012-es Cool királynő idén sem pihen, a Team Red közreműködésével 19 általa kiválasztott képét nyomtatásban is megmutatja a nagyérdeműnek egy kiállítással egybekötött vásáron. A művészi igényű nyomatok Hahnemühle papírra, habkartonra kasírozva készültek. Mind limitált kiadás, tartozik hozzájuk egy-egy hologramos matricával ellátott hitelesítő papír, amin szerepel az adott kép sorszáma, és hogy mennyit lehet belőle nyomtatni a jövőben. Egyelőre mindegyik képből egy darab létezik, igény szerint kerül nyomtatásra a többi. A legkisebb 30×70 cm, a legnagyobb 100×158 cm.

mondik_panel

Noémi a képek eladásáról:

 Nem az a célom, hogy minden külvárosi családi ház előszobájában lógjon egy kép tőlem, ami fillérekért letölthető és kinyomtatható, hanem az, hogy megtaláljam azt a célközönséget, aki hajlandó áldozni igényes, színhelyes, nagy méretű képekre, amikből legfeljebb pár darab készíthető.

Akárcsak a legtöbb művész, Noémi sem szeret a pénzről egyezkedni, pedig biztos vagyok abban, hogy minden nyomatokért kapott forintot megérdemel. Titkon remélem, hogy párizsis képére órákon belül lecsap a Zimbo hús-nagyhatalom vezérigazgatója. De ha ő nem, majd én!

Vásárolnál? Írj egy emailt: mondiknoemi@gmail.com.

Tűz tartalom 🔥