keresés menü

Egyéni világok egy globális rendszerben – Baglyas Erika a VILTIN Galériában! Szerda!

A VILTIN Galéria ezúttal Baglyas Erika munkáit mutatja be, méghozzá egy New Yorkban töltött, őszi rezidencia program során készült, az “egyéni mikrovilágok egy globális rendszerben” történő részletes tanulmányozásának eredményeként.

Baglyas morális dilemmákról szóló munkái során egy New Yorkban élő, távol-keleti politikai menekülttel, Cordula Maria Rien Kuntarival dolgozott együtt, hogy az Amerikában megszületett anyagot végül a tavasszal Berlinben töltött ösztöndíjprogram alatt folytathassa. Az új képek témájának gerincét egy, a hétköznapok nyomása alatt felépített, teljesen új élet kezdete inspirálta: kontinensek és nemzetek közti különbségek, beilleszkedés, helytállás, internacionalitás.

Ironikus, kissé szürreális képek lesznek láthatóak a VILTIN-ben, méghozzá egy korábban már nem egyszer használt alapanyag, az indigó jelentős bevonásával.

Az Indigó kedv című kiállítást Pallag Zoltán író / költő nyitja meg, méghozzá szerda este 7 órakor, online pedig Facebookon lehet csatlakozni, a fotókat is innen vettük.

Helyszín:
VILTIN Galéria

1053 Budapest, Széchenyi utca 3.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥