keresés menü

5 dolog, ami feltétlenül tegyél meg az idei EFOTT-on

1. Minden nap hívj meg valakit egy italra!

A fesztiválokban az a legjobb, hogy csomóféle emberrel meg tudsz ismerkedni. Egy ital lerövidíti a távolságokat, és remek kiindulópont lehet bármihez: egy rövid eszmecseréhez az elmúlt napok ordas történéseiről, koncertalapozáshoz, de akár egy országos barátsághoz is!

2. Minden nap nézz meg egy olyan előadót, akiről korábban még sosem hallottál!

Alternatív gitárzenéken érlelted a kamaszkorod? Irány a hiphop színpad! Eredetileg a hiphop színpadra készültél? Hallgass inkább izgalmas villanyzenét a Robur Sound Systemnél! Egy fesztivál általában nem a legjobb körülmény ahhoz, hogy megnézd a kedvenc zenekarod vagy DJ-det, ellenben belefuthatsz olyan fellépőkbe, akik az újdonság élményével sokszor többet adhatnak, mint bármi, amit már jól ismersz. Irány felfedezni! Lehet, hogy lesz egy új kedvenced!

3. Táncolj, az isten szerelmére!

Bármennyire egyértelműnek tűnhet, mégis sokan megfeledkeznek erről, így nem lehet rá elégszer és elég nyomatékosan felhívni a figyelmet. A fesztivál tánc nélkül olyan, mint a hangfalak szemöldökrezegtető basszusok nélkül.

4. Minden második ital után igyál vizet!

Ha egész nap sörözöl vagy ha megiszol hat-nyolc fényt zsinórban, akkor a problémákat ezzel sem kerülöd el feltétlenül, mégis sokkal többet segíthet a soknapos pörgésben, mint akárhány energiaital vagy fájdalomcsillapító. Próbáld ki, és egy szép, új, a megszokottnál frissebb napra ébredhetsz!

5. Uralkodj a másnapodon a barlangfürdőben!

Miskoltapolcának már a – szláv eredetű – neve is fürdőhelyet jelent, és már a harmincas években ilyen látványosságokba lehetett belefutni a strandján, mint ezen a lenti képen. Kell még bármit mondanunk?!