keresés menü

Dús szakáll? Sok apróság? Pár felesleges perc? Van közöttük összefüggés!

Szakállasnak lenni egyre nagyobb tiszteletnek örvend – már persze ha fiúkról beszélünk -, a kúlfaktor felhúzásáról nem is beszélve. De hát nem mindenki olyan szerencsés, hogy igencsak dús szőrzetet növesszen, és még játszadozzon is vele. Pierce Thiot ebből a szempontból mázlista típus, amit ki is használt: feleségével indította projektjét, amit Tumblr-en és Instagramon is folyamatosan követni lehet. Ennek a lényege pedig annyi, hogy minél több, furcsább, színesebb, elképesztőbb dolgot kell a szakállba tűzdelni, majd derekasan dokumentálni mindezt.

Az eredmény pedig egy nagyon egyedi, leginkább csupadili sorozat lett, ami remélhetőleg még jó sokáig bővülni fog. Mert úgy tűnik, Thiot nem elégszik meg a borotvákkal és meggyújtott gyufákkal, a Will It Beard Instagramján láthatunk felfújt (!) lufikat és ollókat is szakállában.

Kicsit félünk belegondolni, mi jöhet még, mert az élő csibe után már bármi lehet. Az új képek pedig szinte napi frissítéssel a hivatalos Tumblr-re is biztosan felkerülnek majd.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥