keresés menü

A piros trumpista sapkát viselő városi galamboknál ma nincs parább

Úgy is hívhatnánk őket: MAGAlamb!

Nem igazán tudjuk, pontosan mi történik itt, de nyugtat a tudat, hogy a Newsweek újságírója sem, aminek a cikkéből halásztuk a lenti videót.

Ami biztos: Las Vegasban tűntek fel a héten ezek a szárnyasok, mindannyian Make America Great Again-minisapkában, olyanban, aminek a rendes méretű verzióját Donald Trump hívei viselik vadul, ahogyan tette azt egyszer a híres földönjáró messiás, Kanye West is. Állítólag egy “underground radikális csoport” akcióját látjuk, akik P.U.T.I.N, azaz Pigeons, United to Interfere Now néven futnak. Eloel.

A galambokat egyébként azért most ereszthették szélnek, mert az elnök úr is ezekben a napokban kereste fel a fények és kaszinók városát egy kampányralli keretében.

A titkos csapat inspirációja a 70-es évekbeli Operation Tacana volt, amikor a CIA a hidegháború idején kamerákat szerelt galambokra, abban reménykedve, hogy azok majd felvételeket készítenek fontos szovjet objektumokról. Persze az is, és ez is bőven nem szép dolog a nyomorult galambokkal, még akkor sem, ha azt állítják, a szempillaragasztóval rögzített kis kalapok ártalmatlanok, és pár nap után ígyis-úgyis leesnek.

Tűz tartalom 🔥