keresés menü

A boogie woogie most nem egy tánc

boogiewoogie1

A boogie woogie most kivételesen nem valami eszement táncos mulatságra enged asszociálni, hanem csoportos kiállításra, hiába van szó a Trafóról.

Fenyvesi Áron, a Trafó Galéria kurátora olyan kortárs művészek munkáiból rendezett kiállítást, akik eddig egymástól elszigetelten, de mégis az absztrakció határain belül alkottak, legyen szó festészetről, intallációkról, vagy akár fotókról. Technikai szempontból tehát  sokszínű tárlatról van szó, aminek tematikája pontosan ennek a sokszínűségnek a metszéspontjait hivatott keresztezni: a közép-kelet-európai fiatal művész-generáció olyan alkotóit mutatja be, akik a geometrikus absztrakció legösztönösebb rezdüléseit képesek a felszínre hozni, mindezt nagyon is személyes módon és utakon.

A kiállítás megnyitója április 3-án, csütörtökön este 7 órakor lesz, a kiállító művészek pedig Radu Comşa (RO), Vladimír Houdek (CZ), Kokesch Ádám (HU), Szinyova Gergő (HU), valamint Jiří Thýn (CZ).

Kokesch Ádám
Radu Comşa
Szinyova Gergő

 

Vladimir Houdek

Itt lehet a Facebook eseményhez csatlakozni, a Boogie Woogie pedig egészen május 11-ig megtekinthető a Trafó Galériában.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥