keresés menü

Az ausztrál utcazenész megint szinte hazajön Magyarországra

Hogy Benjamin Stanford július 10-16. között minden hazai egyetemista szinte kötelező nyári derbijén, az EFOTT-on lép majd újra színpadra, az jóformán egy elvárás teljesítése. Kevés ilyen kaliberű, ténylegesen az utcáról érkező sztárt ölel keblére a magyarországi tömeg, aki a dalait effektpedálokkal, meg a nyelvével és a torkával, de teljesen egymaga hozza össze.

Kicsit a szegényember világot látó kölyke juthat róla az eszünkbe, aki mintha a saját, modern eszközeivel teljesítené be a klasszikus magyar népmesei ívet,

talán ezért is hívják sokszor, és ezért jár már szinte “haza.”

Ráadásul a cipő is “hazai”

Dub FX elmondása szerint ráadásul nem csak kötelességet teljesít, de imád Magyarországra jönni, odavan az életstílusunkért és a kultúránkért.

Ha utcazenélésről van szó, Budapestet említi kedvenc városának – legnagyobb sikerének ugyanis az egykori, Erzsébet téri fellépését tartja, de megesett már az is, hogy egy magyar tetoválóművész miatt érkezett hazánkba. Mint mondja, az EFOTT-ra különleges szeretettel készül, megtapasztalta már ugyanis, milyen bulira képesek az egyetemisták.

Aki pedig képessé is akarja tenni magát a bulira, az itt már rá is ugorhat a jegyekre!