keresés menü

Vonattetoválással végződő minithriller Budapesten

Egy Jamie nevű srác a haverjaival szállt meg egy hostelben. Itt ismerkedtek meg egy kövér szakállas sráccal, aki néhány sörért cserébe felajánlotta nekik, hogy körbeviszi őket a városban. Amikor megálltak enni egy szörnyű helyen, akkor Jamie megemlítette az újdonsült idegenvezetőjüknek, hogy szeretne egy tetoválást.

Erre a szakállas helyi arc elvitte őket egy raktárszerű helyre, mondván ott lesz majd a tökéletes ember a feladatra. Erre egy sebhelyes arcú fazon nyitott ajtót, bent pedig rögtön kiderült, hogy valami helyi banda tárol itt kábszert meg pénzt, és hogy

a “tetoválóművész” frissen jött ki a hűvösről, ahol fegyverviselés miatt volt bent.

Amikor aztán a figura mutatott is egy fegyvert, Jamie elkezdett izzadni, mert életében először látott ilyet, de azért csak rátértek a tetoválásra. Jamie mondta, hogy egy vonatot szeretne, mivel Interraillel járják be Európát. Erre a sebhelyes arcú betöltött netről egy monopoly-s vonatsziluettet.

Jamie mondta, hogy okés, jó lesz, de próbálja majd kicsit tetoválásszerűen csinálni. A forma azonban erről nem vett tudomást, csak simán leutánozta a kinyomtatott ábrát, majd

Elkezdte győzködni Jamie egyik haverját, hogy neki meg eléggé adná egy Frankenstein a hátán.

Ennyit lehetett megtudni a rövid beszámolóból, arról nincs hír, hogy mindez mennyibe fájt. A legnagyobb para a távozás után egyébként az volt, hogy nehogy összeszedjen valami fertőzést a látszólag nem túl higénikus “szalonban”, de tíz év után már bátran veheti úgy, hogy megúszta.

(via)