keresés menü

A Vodafone oldja meg a Trónok harca legnagyobb dilemmáját

A mostani hetekben kétfajta ember létezik, az egyik korábban kel, hogy még a hétfői napja előtt megnézze az új Trónok harca részt, a másik pedig este nézi meg, miután a spoilerveszélyben végigrettegte a napot. A Vodafone új Red Live csomagjaival az utolsó részre egy harmadik embercsoport fog feltűnni.

Miután ugyanis a Vodafone a Red tarifacsomagjaival korlátlanná tette a telefonálást és az sms-ezést, most a videózás terén nyit eddig nem látott távlatokat. Az új Red Live és Red Live+ tarifákkal ugyanis egészen addig, amíg egy csepp adatkeretünk még van, addig már nem csak a Facebook, az Instagram, a Twitter, a Snapchat és a Pinterest alkalmazások tartalmait tudjuk úgy fogyasztani itthon és az EU-ban, hogy az adatkeretünk érintetlenül marad, hanem az olyan videós szolgáltatások tartalmait is, mint:

  • a YouTube
  • az HBO Go
  • a Netflix
  • az Amazon Video
  • vagy a Da Vinci Kids

Tehát ha jövő hét hétfőig a Red Live vagy a Red Live+ díjcsomagra váltasz, akkor elég a reggeli mellé elindítani a Trónok harca zárófejezetét, aztán a munkába bebékávézva be is tudod fejezni. Ennek köszönhetően alhatsz rendesen, és az iskolában és/vagy a melóban is azok mellé állhatsz szünetben, akikkel már ki lehet beszélni az eseményeket.

Vajon milyen színűek ezek a szemek?

Ha onnan nézzük, hogy eddig néhány középhosszú YouTube-videó is haza tudta vágni az adatkeretünket, akkor azt kell mondjuk, hogy az ötgigás Red Live és a tízgigás Red Live+ csomagok havi 9990 illetve 12990 forintos ára több mint okés annak tükrében, hogy a közösségi médiás forgalmunk mellett már a videónézős tevékenységünk se számít bele a havi keretbe.

És hát valljuk be, eddig se a tényfeltáró cikkek olvasása miatt kellett plusz forgalmakat vásárolnunk, lol!

Az említett havidíjak készülékvásárlás nélkül e-Pack-kel 1 évre, készülékvásárlással pedig e-Pack-kel 2 évre érvényesek. További infók a Voda oldalán: ITT!

Arya Stark előtt már graffiti is tiszteleg

Hogy néz ki az, amikor a Trónok Harca találkozik a street arttal? Hát pont így. A Manchesterből származó AKSE hihetetlenül realisztikus festékkezelését vehetjük szemügyre a képen: View this post on Instagram Work in progress today at Stevenson Square with the @outhousemcr , can you tell who she is?

A cikk létrejöttét támogatta a Vodafone.