keresés menü

Vigyázat: brutálisan erős IKEA nyomásos eki került forgalomba

A brit Csatorna-szigetekhez tartozó Jersey rendőrsége szerint egy helyi 18 éves fiatal szombat reggelre meghalt a főváros, St Helier kórházában. A halála a BBC szerint köthető lehet azokhoz a kék-sárga tablettákhoz, amik a svéd áruházlánc nevét viselik magukon. És így néznek ki:

Ezek az ekik ráadásul különösen erősek, ezért, bár egyelőre a szóban forgó szigeten történt a fenti eset, jobb körültekintőnek lenni.

Az IKEA neve az utóbbi hónapokban egyébként újra a címlapokon van, hála a kék FRAKTA táskájuknak, amit hirtelen felkapott a divatvilág, és számos iteráció és újragondolás készült belőle, csizmától a tangán át a luxustáskáig.

A kék ikeás táska megkezdte letarolni 2017-et divatügyileg

Igazából csak idő kérdése volt, hogy a kábítószergyártók mikor ülnek fel a trendvonatra – éppen ezért is extrán veszélyes, hogy sikerült egy MDMA-val súlyosan megpakolt tablettát előállítaniuk.

A magyar daath.hu ekiadatbázisában valaki azt írja, hogy “ez a kék/sárga kőkemény IKEA nagyon tiszta mdma élményt ad! Mind az MDMA Team mind a DreamMarket mind a Pillreportos jelentések alapján 200+ mg tiszta mdma-t tartalmaz.”

Szóval óvatosan. Egyébként meg ne drogozzatok. Tudjátok, rossz az.