keresés menü

Végre jöhetnek a részeg fotószériák: itt az Instagram Stories!

Azt írja a közkedvelt képmegosztó app blogja, hogy az új fícsörrel, amit nemsokára mindenki kipróbálhat, az elmúlt egy napunk (éjszakánk?) kedvenc pillanatait oszthatjuk meg népes nézőközönségünkkel, úgy, hogy az nem zavar be a korábbi ultraművészi megnyilvánulásainkba, ugyanis ezek a fotók és videók 24 óra elteltével törlődnek. És többé nem lesznek ott a profilunkon.

Micsoda trükkös snapchat-húzás!

És ez még semmi: mindenféle balfaszságot is firkálhatunk az elkészült képeinkre, pakolhatunk rá emojikat, ezzel párhuzamosan pedig ezekre a sztorikra nem lehet lájkokat dobálni és kommentelni. Vagyis a ne vedd már komolyan!-faktor a legteljesebb mértékben csúcsra lesz járatva.

Komoly bónusz: ezeket a komolytalan-haszontalan sztorikat elrejthetjük adott személyek elől, akkor is, ha azok egyébként követnek minket. Vagyis a Facebookon megszokott szelektív megosztás itt is szépen beágyazódik. Tehát ha a tulajdon anyánk egy kőkemény follower, akkor sem kell aggódni az előző estés bemarós képek miatt, mert egyetlen pöccintéssel meg lehet oldani, hogy ő pont ne lássa azokat.

“Az Instagram mindig egy olyan hely volt, hol azokat a pillanataidat osztod meg, amikre emlékezni akarsz. Most nem csak a csúcspontokat teheted közzé, de minden mást is, ami közöttük történt” – írják a blogon. Az Instagram Stories-t a következő hetekben pörgetik ki a felhasználóknak szerte a világban, addig meg át lehet nyálazni a help centert, ha esetleg valaki már jó előre fel akar készülni a gördülékeny használatára.