keresés menü

Újabb csavar a H&M majmozós ügyére: megszólalt a kissrác anyukája is

Ott kezdődött ugye az egész téma, hogy csomóan kiakadtak azon, hogy a H&M webshopjában van egy Coolest Monkey In The Jungle feliratú pulcsi, ráadásul egy néger kissrác a modell. Ahogy megírtuk, már ekkor előkerültek olyan hangok, akik nyugalomra intettek.

Persze jött a H&M bocsánatkérése, de sokkal nagyobb figyelmet kapott Weeknd és G-Eazy, akik kiakadtak és megszakították a feltehetően nem kicsit jól jövedelmező partneri együttműködésüket a ruhaóriással.

View this post on Instagram

#tgt ??‍♀️ Mother of the boy from the #offensive #hm ad, #terrymango, speaks out. Says it is just one of his many outfits and it’s not her way of thinking. Swipe left for the ?. Thoughts? ______________________________________#greentea #thegreentealivecastdotcom #hennessandmauritz #fashion #racism #blackboyjoy #melanin #trending #childmodel

A post shared by The Green Tea Livecast? (@thegreentealivecastdotcom) on

Aztán amikor már mindenki elmondta a véleményét, szót kért a kissrác anyukája, Terry Mango is:

“Én vagyok az anyuka. Ez meg egy ruha a százból, amiben a fiam pózolt. Abba lehet hagyni az állandó nyavajgást, felesleges szájtépés. Haladjunk tovább… Ez a fiam, ott voltam az összes fotózáson, és ez sem volt kivétel. Mindenkinek joga van a véleményéhez… Igazán nem értem, és nem azért mert nem akarom, hanem mert én nem így gondolkozok.”

Reméljük, nem a H&M emberei rendelték ezt az insta-posztot!

(via)