keresés menü

7 nyomós ok, amiért előbb hívok Ubert, mint sárga taxit

1. Az árkülönbözetből még pont lecsúszik egy dzsintonik

Több utazás több árkülönbözetéből meg pár héten belül vehetek akár egy üveggel! De tényleg, az Uber olyan árakon visz haza, mint a taxik tíz éve.

drinky

2. A GPS nem visz el véletlenül kerülőutakra

És nincs taxióra sem, ami esetleg szintén tök véletlenül kicsit gyorsabban kezdene pörögni.

denirotaxi

3. Egyetlen ötforintos sem cserél gazdát az utastérben

Akár úgy is beszállhatok, hogy az utolsó pénzérmémet is otthagytam a budapesti éjszakában, a kifizetés automatikus online utalással történik. És nincs szájhúzás se a jattolás elmaradásakor.

hahaa

4. Nem látok ordas KRESZ-áthágásokat

Olyanokat, amik miatt biciklisként már nem egyszer gyűlt meg a bajom a sárga autókkal. Eddig mindig biztonságban éreztem magam minden Uber sofőr mellett.

taxisfasz

5. Instant csapathatom a kedvenc zenéimet

Tudniillik ha az autó erre hangrendszerileg képes, akkor a Spotify-t az Uberrel összekötve rögtön irányba állíthatom a zenei szelekciót, ahelyett, hogy Gypsy Kingst kelljen hallgatnom Eddával felváltva.

dance

6. Jobbkormányos taxiban még nem ültem

De jobbkormányos autót vezető Uber-sofőr mellett már igen, potkívánok. De autóztam már kedves siketnéma bácsival is! A korrekt, de izgalmas karakterek szinte sorban állnak.

pimpride2

7. Mert mindig van valami ákció

Most például az, hogy a mobilapp letöltését követően – App Store és Google Play egyaránt játszik! – a “player” promókód használatával azonnal 2500 forint értékű utazás ütheti az új utas markát (viszont figyi, mert ha valaki csak 50 métert utazik, ezt az összeget akkor is ledarálta). Továbbá minden héten kisorsol a rendszer egy szerencsést, aki a “player” kóddal regisztrált, és az további 10 ezer forintnyi feltöltést kap!

koala