keresés menü

Tűpontosan koreografált esküvői tánca miatt lett ez a meleg pár az internet új sztárja

Beyoncére és Lil Nas X-re zajlott a bugi.

A friss házasok, Isaiah és Taylor Green-Jones Portlandben lagziztak, de már jó előre felkészültek ők is, meg a násznép néhány beavatott tagja is, és végül egy olyan koreográfiát mutattak be, amire nem tudta a világ elfordítani a fejét:

A pár egyik fele, Taylor egyébként cardio tánc edzőként dolgozik, és egy profi koreográfussal közösen dolgozta ki a mozdulatsorokat, amik tényleg egészen komolyak. Lil Nas X Old Town Roadját pedig nem csak a slágerlistabombasága miatt választották, de azért is, mert egy nyíltan meleg énekesről van szó, ezért ez nekik különösen fontos.

Persze az esküvőn jelenlévők közül sokan nem tudták, mi fog történni, ez hallható is a videón, az internet meg annak rendje szerint eldurrant.

“Azt hiszem, az emberek felderültek a videó láttán, hiszen az egy kis fényt csempészett bele abba ködbe, amit ma a világban ez a rengeteg negatív energia létrehozott”

– mondta Isaiah. És akkor itt a teljes videó, lehet utánuk csinálni:

“Reception Moments” Isaiah & Taylor… – Taylor Green-Jones

“Reception Moments” Isaiah & Taylor Green-Jones August 4, 2019 Norma McKnight L.A. Blackmon Aaron Moore Kevin Petite Junnell Wright Chrissy Pell Thomas…

Itt pedig az ifjú pár:

Tűz tartalom 🔥