keresés menü

Mit kíván a magyar raver?! Kardinális kérdéseinkre válaszoltak a Több Technót A Parlamentbe szervezői

Elhajlások a két évvel ezelőtti TTP-n

UP: – Mit kíván idén a raver nemzet?

TTP: Ahogy az elmúlt években, idén is azért küzdünk, hogy végre az áldallamos nyekergés helyett a technó győzedelmeskedjen, egyszer és mindenkorra. A befutó, a track vége, nos, az még jócskán odébb van.

UP: – Felfigyelt-e már politikus, felfigyeltek-e már politikusok ennyi év alatt a kezdeményezésre? Próbálkoztak-e koalíciós tárgyalásokkal, esetleg képviselőitek átcsábításával?

TTP: – A mostani kampányban négy különböző párt képviselői is támogatásukról biztosítottak minket különböző Facebook-posztokban. Azonban megítélésünk szerin ez közel sem elégséges, mögöttünk áll a 4/4, és elvárjuk, hogy a politikai spektrum egésze is sorakozzon föl a technósok mögött.

Nekünk a technó az első!

Szép számmal jöttek el a fiatalok és az öregek veretni! Beszámolónk a múlt heti Technómenetről (hanggal az igazi). Több Technót a Parlamentbe – Választások 2018 hivatalos after

Közzétette: Több Technót a Parlamentbe – 2018. március 22., csütörtök

 

UP: – És mi a helyzet, milyen a viszony az egyenruhás hatóság embereivel? Nem nézik rossz szemmel, ahogy a fiatalok hedonistáskodnak?

TTP: – A 2016-os incidens után, amikor megpróbálták betiltani a rendezvényünket és erőt kellett mutatnunk, most újra nagyon jól fogadtak minket a Teve utcában, forró teàval ès meleg hauzzal. A rendőrséggel való egyeztetés egyébként korábban is mindig jó hangulatban telt, szeretnek minket, és úgy érezzük, hogy ők is ezerszer szívesebben biztosítják a mi rendezvényeinket, mint bármilyen más, technómentes demonstrációt.

UP: – Hány emberre számítatok ma este?

TTP: – A visszajelzések alapján csak egy-két millióra.

UP: – Mit tesztek, ha az emberek a végén nekiindulnak a Kossuth térnek lebontani a rendszert?

TTP: – Amíg nincs több technó alkotmányosan a parlamentben, addig mindenkinek az Instant-Fogas házat ajánljuk a felhőtlen veretésre.

TÖBB TECHNÓT EVENTKE ITT.