keresés menü

Hamarosan csoportos randikat is lehet majd szervezni a Tinderen

Noha a Tinder fejlesztői konkrétan úgy kommunikálták, hogy a Tinder Social nevű kiegészítést nem csoportos randik szervezésére szánják, hanem egy új útja lehet annak, hogy a társaságok megismerjék egymást, azért abban megegyezhetünk, ha utóbbira jó lesz, akkor orgiákat is simán össze lehet vele trombitálni.

Az egyelőre néhány ausztrálon tesztelt Tinder Social lényege ugyanis az lesz, hogy különféle csoportokba lehet szerveződni a Facebook-ismerőseink alapján, majd ezek a csoportok úgy húzkodhatják egymást jobba vagy balra, ahogy eddig az egyes felhasználók tették egymással.

A legnagyobb felháborodást azonban az okozta, hogy a Tinder az ausztrál tesztfelhasználóknak feldobta több ismerősüket. Ez nyilván azért kellemetlen, mert nem veri mindenki nagy dobra, hogy ezen a felületen pörög, így elég kellemetlen lehet, amikor kiderül valakiről a barátai (kollégái! BARÁTNŐJE!) számára, hogy használja az appot, miközben ő ezt nem akarta volna tudatni magáról.

A Tinder a kritikákra reagálva megjegyezte, hogy egyelőre még csak tesztelik as felületet, de ha már működni fog mindenhol, akkor ki lehet majd kapcsolni a csoportos kiegészítést, így megőrizve a kis titkunkat.

(via)