keresés menü

Szuprtumblr: KÜHLLISTA 2013!

kuhllist

Leleményes mikroblogok közül szemléző rovatunk, a szuprtumblr ismét jelentkezik! Amit viszont most mutatunk be, az hazai pályás termék, viszont még így is messzemenőleg alázza az összes eddigi versenyzőt, legyen szó akár az arcukat érintgető dizájnerekről, a hipszterbőrbe varrt állatokról vagy a pixelesített zenetörténelemről.

A magyarországi Cool Listáról nyilván mindenki hallott már, és valószínűleg szeretve gyűlöli, a valóságshow-khoz hasonlóan pedig természetesen fogalma sincs, hogy miről van szó, de azért titokban minden év végén végiggörgeti. A lista készítőit jótékony homály fedi még ennyi év távlatából is, amiképpen azt is, hogy az éppen aktuális éves kúlságszemle szereplői alatt olvasható leírásokban hol ér véget az őszinte igazság, és hol kezdődik az ecetes irónia.

Mindenesetre a kúllista mára odáig jutott, hogy mindenféle mashupjai készülnek. De ennél jobbat még nem láttunk, screenshot:

kuhlke

Magyaráznunk ezt aligha kell (illetve talán a fiatal generációnak: DJ Kühl a house-bulik magyarországi térnyerésének egyik elsővonalas sztárja volt a kilencvenes évek közepén-végén). Itt lehet röhögni a változatos listán!