keresés menü

Szexjátékok alakjában kritizálják New York új, legmenőbbnek szánt fényűző környékét

A lényegi üzenet: you can go f**k yourself.

Hudson Yards. Így hívják az ingatlanfejlesztési projektet Manhattan szívében, ami elsősorban giga pénzégetésével vonta magára a mérges tekinteteket.

Mert például egy 80 négyzetméteres lakás ára alsó hangon 2 millió dollárról (az több mint 600 millió forint) indul itt, és akkor ott van még Thomas Heatherwick Vessel nevű, funkcióját tekintve nehezen meghatározható építménye – mi is értetlenkedtünk rajta egy sort -, ami ráadásul azzal dühítette tovább a közvéleményt, hogy a tulajdonosai megüzenték: bizony minden itt készülő fotó az ő tulajdonukat képezi.

A kritikusok szerint ez a 28 hektáros terület az ingatlanfejlesztési kicsapongás legrosszabb fajtáját testesíti meg.

És most megérkezett a negatív vélemények kézzelfogható, vitriolos humorba áztatott változata is a Wolfgang + Hite tervezőcég jóvoltából: a Hudson Yardsban fellelhető építmények apró, pink szoborváltozatai.

Amik persze elég hamar jelzik magukról, hogy mik akarnak lenni:

Ahogy a dizájnerek kommentelik a műveiket, abban sincs köszönet. Nagyon sírunk ???

“Annak láttán, ahogy a város és az ingatlancégek egymás faszát verik évtizedek óta, mi is be akartunk szállni a buliba. A maszturbáció kitűnő metaforája New York város legutóbbi fejlesztési hullámának.”

Így lesz a Vesselből kezdő buttplug, a Shedből pajkos csiklóstimulátor, a KPF behemót felhőkarcolójából pedig élenjáró szuperdildó.

A Nick Meehan, Greta Hansen, Shan Raouf és Sage Dumont alkotta dizájncsapat végül beviszi a halálos döfést: “a szex ugyebár jót tesz a testnek, szóval a Hudson Yardsot ért brutális kritikák után arra gondoltunk, a városvezetőknek talán szükségük volna egy egészséges levezetésre, hogy feldolgozzák a bűnös érzéseiket.”

Itt lehet még jobban szemrevételezni az építészeti tematikájú dildókat!

Tűz tartalom 🔥