keresés menü

Szép új világ! Végre lehet váltogatni az Instagram-fiókok között

Az Instagram szépen fejlődött az évek alatt: először jött a több filter, majd a kamu tilt-shift effekt, egy idő után megjelent Androidra (emlékszünk még az elitista iPhone-osokra, akik ezen kiborultak, mondván, hogy jönnek a szar minőségű képek? Na persze nem mintha minden iPhone-os elitista volna), hashtagek, lokációmegjelenítés, még több effekt, felületi ráncfelvarrás a gördülékenyebb felhasználói élményért, nemrég pedig még a négyzetes képek kötelező jellegét is feladták a keményen mobilfotózó kisemberek kedvéért.

És itt a legfrissebb bejelentés: mostantól mindenkinek, aki több accountot is kezel az alkalmazáson belül, nem kell végigszenvednie az újbóli jelszóbeírogatás nyűgét, mert egyetlen klikkel lehet váltani az egyes fiókok között. Ha pedig nem tudjuk, épp melyik fiókunkkal vagyunk belépve, akkor csak a jobb alsó sarokra kell tekintenünk a kijelzőn, mert az app ott jelzi ezt nekünk.

A hírnek egyébként mi itt házon belül annyira megörültünk, hogy úgy döntöttünk, mostantól ismét bebikázzuk az egy ideje méltatlanul elhanyagolt urbnplyr instagram-fiókot. Followért lájk jár, lájkért maxirespekt!