keresés menü

Száz telefont loptak el egy londoni metálbulin

Soha jobb figyelmeztetést arra vonatkozóan, hogy ne a farzsebben tárold a telefonodat! Az Evening Standard hozta le, hogy egy nagyon komoly lopássorozat történt a metálcore-t toló While She Sleepsnek a londoni Roundhouse-ban tartott koncertjén.

Egy zsebescsapatot sejtenek az ügy mögött, akik olyan profin dolgoztak, hogy a károsultak beszámolói szerint minden feltűnés nélkül varázsolták ki a drágábbnál drágább készülékeket a zsebekből. Abban is egyetértettek, hogy nem a metálközösség tagjai lehettek a tettesek.

Már az első három szám után ötven környékén volt a károsultak száma, összesen pedig legalább száz készüléket tulajdoníthattak el. A koncert egy pontján még a zenekarnak is meg kellett ragadnia az alkalmat, hogy óvatosságra intse a közönséget.

A koncert végével pedig mindenkinek fel kellett oldania a telóján a biztonsági kódot a biztiőrök szeme láttára, hogy lássák, nem lopott cuccal távozik az illető. A tettesek egyelőre azonban még nincsenek meg. Vagy tettes, de nem valószínű, hogy mindössze egy emberről van szó.

Tűz tartalom 🔥