keresés menü

Szarok a képeid? Fogadj Instagram-komornyikot!

Egy Maldív-szigeteki üdülőkomplexum elébe ment a hogyan készítsek úgy képet magamról a türkizkék óceán előtt, hogy én is rajta vagyok, és a horizont sem dől be, meg a fények is rendben vannak? – dilemmának, és gyakorlatilag kiveszi a nyájas nyaraló kezéből ezt a megterhelő munkát. Vagy, ha úgy tetszik, a telefont!

Fogadhatunk ugyanis náluk Instagram-komornyikot, akinek az a feladata, hogy figyelje a lépéseinket, és amikor a legszebb szög és pillanat kínálkozik, akkor lefotóz minket, mi meg már pakolhatjuk is ki a képet, tovább gyarapítva irigyeink táborát.

“Munkatársainkat állandóan megkérik a vendégek, hogy fotózzák le őket itt meg ott. Természetesnek tűnt, hogy végül ezt hivatalos szolgáltatásként is bevezessük”

– mondta Kimberly Roberts, a szóban forgó hely marketingvezetője.

View this post on Instagram

Where are you hanging out this #Sunday? #thankyou @tatjanamariposa for this #GuestPost . . . #StayInspired #ConradMaldives #wanderlust #Maldives #travel #sky #SundayShare

A post shared by Conrad Maldives Rangali Island (@conrad_maldives) on

És az még semmi, hogy a 21. századi szolgák lefotóznak.

De tanácsokat is adnak arra vonatkozóan, hogy mikor lesz a legszínesebb az ég, melyik éttermi asztalról lehet a legcsinibb képet lőni, amibe a szomszédos pálma is éppen belefér, és hogy mikor néz ki a legjobban a sziluettünk a mesebeli tenger kékje előtt.

View this post on Instagram

Tag someone to have breakfast here🏝@conrad_maldives Loving the a la carte breakfast here 🍉🥝🍍🥞dining has been amazing 🤤and there are over 🍽 8 restaurants to choose from! @beautifulhotels . #beautifulcuisines #holiday #shotwithlove #travelnow #voguemagazine #condenest #beachday #potd #tripadvisor #travelworld #travelstoke #beachesnresorts #traveladdict #makemoments #viaparadise #islandlife #optoutside #lovetheworld #travelgoals #roamtheplanet #visitmaldives #goodmorning #indianocean #旅游 #藍天

A post shared by 。Michelle。Chu。 (@michutravel) on

De lehet, hogy még mindig ésszerűbb megkérni a csajunkat / faszinkat, hogy csattintsa már le rólunk a kívánt képet, mintsem egy vadidegen kövesse a lépéseinket.

(via Mic)