keresés menü

Kevés csodásabb kamupromó van, mint ez a Stranger Things-váró Whopper

Jó néhány globális márka után a Burger King is csatlakozott az egyre fokozódó Stranger Things őrülethez. A főhős Elevenre utalva 11 amerikai város 1-1 Burger Kingjében Upside Down Whoppert is lehet rendelni. Amiben az a legnagyobb poén, hogy ugyanaz, mint egy sima Whopper, csak fejjel lefelé teszik rá a tálcára. Bumm!

A nyolcvanas évek popkult hagyományát ünneplő tévéshow július 4-én tér vissza. Mi meg már csomó tök jó vonatkozó kampányról cikkeztünk. Íme:

Itt a H&M Stranger Things-kollekciójának a lookbookja

Május 23-án érkezik a H&M Stranger Thing-es kollekciója, aminek a tematikáját a sorozatnak otthont adó Hawkins város strandja adja. Tehát nyolcvanas évek és strand. Ennek megfelelően lesz demogorgonos hawaii-ing, logós strandpapucs, atléta, aztán fürdőruha, top, egyrészes női, ahogy kell. A sorozat meg ugye július 4-én, a Függetlenség napján folytatódik, addig bőven be lehet öltözni.

Három évtizeddel ezelőtti üccsit vesz elő a Coca-Cola a Stranger Things alkalmából

A Lego és a H&M után a Coca-Cola is beszállt a Stranger Things-őrültbe. És most már egyre világosabb, hogy milyen komoly átgondolt termékcsatolós kampányt passzítottak a sorozat harmadik évadához. A Coca-Cola ráadásul nagyon bevállalósra vette az ügyet. Az 1985-ben piacra dobott, világospiros árnyalatú dizájnnal megtolt New Coke-ot élesztik fel a sorozat alkalmából, mint ízre és dizájnra.

Amit aztán tényleg nem láttál jönni: kanyarban van egy Nike és Stranger Things kollekció

Bedurrant a marketinggép. Hogy mi terített meg eddig hype-oldalról az amúgy is hájpolt szériának? Kijött egy H&M kollab, aztán bekapcsolódott a LEGO, aztán jelentkezett a Coca-Cola, felült a trendvonatra az Ikea, most pedig már azt is tudhatjuk, hogy pipásék sem maradnak ki a zajos buliból, hála a cipőügyi hírek megszellőztetésére szakosodott PY_RATES-nek.

Júniustól bárki megépítheti a Stranger Things párhuzamos világait Legóból

2287 építőelemes szett jön az új évad örömére. A Netflix-szel karöltve készítette el a Stranger Things, azaz az abban szereplő Byers-ház hivatalos Lego-verzióját a híres dán cég. Minden fontos szereplővel és kellékel, ahogy kell. Ugyan a közelgő harmadik évad izgalomhullámát akarják ezzel a szettel meglovagolni, igazából az első évadhoz kapcsolódik inkább ez a szett.

innen

Tűz tartalom 🔥