keresés menü

Sosem volt ilyen könnyű playlistet készíteni, mint a tinderesített Spotify-jal!

A Tinder önmagában is nagyszerű dolog, de talán még a társkeresős funkciónál is fontosabb vivmánya volt az, ahogy a tetszik-felejtős bináris rendszerrel szuper gördülékennyé tette a folyamatot.

Untitled1

Ezt vette át MacLennan is. A Spotlst végtelenségig lecsupaszított felületén mindössze egy általunk komált előadót kell megnevezni. Ezután az alkalmazás sorra dobálja a több-kevésbé hasonló zenékből a rövid részleteket, ami alapján eldönthetjük, hogy jobbra vagy balra húzzuk.

Én Gobby-val kezdtem. A DJ Dodger Stadium és két hasonló feelingezés offolásával könnyedén átnavigáltam a kísérleti technók és hiphopok felé, ahonnan már szinte csak kedvemre valóak jöttek. Ezután egy gyors mentéssel átküldtem a két perc alatt összetett playlistet a Spotify-profilomra, ahol kezdődhetett is a hallgatás.

Nekem elsőre nagyon tetszett a Spotlst. Úgy tűnt, nem csak a kezdetben megadott előadó mentén szórja a számokat, hanem minden egyes választásom figyelembe veszi a későbbiekben. Remélhetőleg a felhasználások során születő adatokat visszaviszi magába az alkalmazásba, így idővel akár még pöpecebb lehet.

Próbáljátok ki ti is!

(via Fact)