keresés menü

Hat gramm kólát vett a lánya 18. szülinapjára az angol anyuka, de rajtaütöttek

A 37 éves anyuka, aki egyébként már nagymamaként is funkcionál, 300 font értékben (forintban már hatjegyű lenne, de mindegy) vásárolt majdnem 6 grammot az említett kábsziból, majd azt a lakásukban elrejtette. Sajnos egy rendőrségi razzia során a kékek kutyája szagot fogott, így a történet a limós bulitúra helyett a bíróságon folytatódott, ahol már a sajtó is be tudott kapcsolódni.

Kiderült, a háromgyerekes anyuka ugyan már többszörös visszaesőnek számít drogbirtoklásilag, valamint ugye most sem pusztán saját használatra volt 12 zacsiba felporciózva a cumó. Azonban a védő, elsősorban a 14 éves fiára hivatkozva elérte, hogy ne kelljen hűvösre vonulnia. Kilenc hónap felfüggesztettet és 250 óra közmunkát azonban kapott figyelmeztetőnek. Ez még a nőt is meglepte, ő ugyanis hatalmas pakkal érkezett már a tárgyalásra, lévén azzal számolt, hogy már nem is megy haza egy ideig.

Nem akarunk ebbe trendet belelátni, de ha így folytatódik, akkor az újabb generációknak már elég nehéz lesz lázadni a szüleikkel szemben.

(via Daily Mail)

Tűz tartalom 🔥