keresés menü

Csak szólunk, hogy épp bevezetés előtt van a verekedős Tinder

A Tinder sikerének köszönhetően folyamatosan jönnek az oldalra húzogatós módszert alkalmazó okostelós appok. Volt már például kutyáknak szóló Tinder is. A legújabb változat, a láthatóan a Harcosok klubja által is megihletett Rumblr pedig komolyabb sérülésektől mentes alkalmi harcokat ígér a majdani felhasználóinak. Akinek nem pálya a verekedés, de megnézne ilyesféle utca harcokat, az pedig nézőként is attendolhat majd a bunyókra!

Untitled

A promóképek alapján a fejlesztők kábé egy az egyben átvették a Tinder felületét. Na jó, pár változtatást eszközöltek persze, de nem törték össze magukat, de szinte csak annyi a különbség, hogy az igen itt a FIGHT, a nem pedig a PASS. Miután pedig összemeccseltünk az ellenfelünkkel, jöhet a csetes hergelés, majd a helyszín és az időpont lebeszélése, és uccu neki.

Valamiben azonban eltér majd a Rumblr a Tindertől és a Harcosok klubjától is. Náluk szándék szerint az akciót nem titkolózás, hanem közösségi médiás rajozás követi majd. Elképzelésük szerint valahogy így:

Untitled2

(via hypebeast)