keresés menü

Minden pillanatában tökéletes ez a pizzériás bunyóka

Tényleg nem kell körítés, hogy honnan indult az egész, mert nyilván valami teljesen triviális hülyeségből, ellopott kecsap, sorban előrenyomulás, pizzás-zsíros kézzel valakinek a véletlen összekenése. Nézni viszont így is páratlan szórakozás, főleg a dráma formálódásának dinamikáját!

Eleve ugye ott van a csávó, aki az összezördülés kellős közepén is tisztában van vele, hogy egy nagyon fasza videó szereplője lesz, és jót mulat az egész hajnali csetepatén:

Természetesen van az ember, aki kijelölte magát, mint aki véget fog vetni a bunyónak, de ezzel is csak tovább eszkalálja a történéseket:

Aztán van a csaj, aki a filmekből látott székdobálást kezdené foganatosítani, de ehelyett a székét fogják le, így a mozgása végül önmaga és a szék közös, nagyon vicces vonszolásába torkollik:

Aztán megjelenik a díva is, aki egy tálcán hordozott üdítőspohárral a kezében jönne csitítani:

És van a csávó, aki élete pillanatait éli a vadulás közepette:

Hát nem???

És van ő, az elején mulató, végül a békítéssel röhögve felhagyó:

Nem új a videó, valóban, de az vitán felül áll, hogy ezt mindenkinek látnia kell – főleg, hogy szerencsére láthatóan senki nem sérül benne, és a felek másnap valószínűleg mindannyian jót mulatnak. Meg most is, amikor újra olvasnak erről az Urbanplayeren.

ÉS AKKOR A TELJES ETŰD!!!

https://www.youtube.com/watch?v=-m0LzaZ_Tjs

Tűz tartalom 🔥