keresés menü

Petíció indult, hogy Snoop Dogg legyen a Planet Earth narrátora David Attenborough helyett

A kannabiszfélékkel világraszóló barátságot ápoló repper még tavaly márciusban kezdett el rövid természetfilm-részleteket narrálni Jimmy Kimmel tévéshowjában. A cél az volt, hogy a fiatalságot bevezessék a vadvilág izgalmaiba. Valahogy így:

Talán egy rész alapján is feltűnt, hogy a hangsúly némiképp eltolódott a témáról az előadásmódra. És hát igen, valljuk be, arról van itt szó, hogy Snoop Dogg beszél baromságokat az imádnivalóan megborult stílusában kábé gyermeki egyszerűséggel rácsodálkozva az élővilág viselt dolgaira. Ez pedig akkor is működik, akár akaratlanul, ha épp a feketék ügyében szólal fel. De maradjunk most az állatpajtásoknál!

Most az összes ilyen kisfilmet nem ágyazzuk be, errefelé megnézhetőek, inkább áttérünk a lényegre: Egy Kelly Ooton nevű illető kevésnek találta ezeket az egyperces részleteket, és petíciót indított azért, hogy Snoop Dogg egy teljes évadot kommentálhasson.

A Chance.org-n elindított kezdeményezés, amihez már majd’ 9000-en csatlakoztak, nyilvánvalóan elsősorban poén, másodsorban egy szép álom, és csak feltartással nevezhető komoly kezdeményezésnek. De ki tudja? Lehet, hogy valaki épp ennek révén látja meg a potenciált a dologban, és hivatalosan is felkéri a kutyát, aki így meglépheti karrierjének legújabb lépcsőfokát.

Úgyhogy feltétlenül érdemes aláírni!

(via independent)