keresés menü

Pamela Anderson: “Mindannyian a klímaváltozás menekültjei vagyunk”

A Dazed következő print számában lesz egy kerekasztalinterjú, amiben ismert művészekkel és/vagy aktivistákkal beszélgettek a klímaváltozásról.

Előjáróban az egyik résztvevő, Pamela Anderson gondolatiból osztottak meg néhány magvasabbat kedvcsinálónak. A kilencvenes évek emblematikus színésznője, aki rendszeresen támogat természetvédelmi kezdeményezéseket, többek között arról beszélt, hogy lehet, hogy már túl késő, de egyszerűen nem adhatjuk fel harcot a következő generációk és más élőlények miatt.

Szerinte az emberek semmivel sem fontosabbak a Föld többi élőlényénél, és a világ nem azért van, hogy az emberek felzabálják.

Anderson egyúttal azon is kivan, hogy mindeközben az emberek csak még kapzsibbá válnak, bunkerekkel, Marsra utazással készülnek az apokalipszisre, ahelyett, hogy megosztanák a javaikat.

Majd kitért arra, hogy neki elsősorban a csodálatos gyerekei adják a reményt, hogy közösen létre tudjuk hozni a feltétlen alapjövedelmet, el tudjuk törölni a szegénységet, az éhséget, és a rasszizmust. Majd így folytatta: “A világ kicsi. Mindannyian a klíma menekültjei vagyunk.”

innen

Tűz tartalom 🔥