keresés menü

Palacsintás-melós videóval köszöni meg a Neopaint a lájkokat

neopaintpalacsinta

Két nappal ezelőtt mi is egy nagyobb lélegzetvételű posztban számoltunk be a Neopaint által megáldott legújabb felületről, ami azóta nagyban feldobja a Klauzál tér környékének hangulatát, pláne, hogy környékbeli karakterek is feltűnnek a hatalmas, élethű tűzfalfestményen. Hogy a beszámolónk közel kétszáz felfelé mutató hüvelykujjat kapott, azon mi is meglepődtünk, de úgy tűnik, a tűzfalrehabos srácok még ennél is magasabbról ejtették le az ecsetet, hiszen ezt írják:

Azt még a legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy a Klauzál teres tűzfal kapcsán ilyen számok fognak születni a FB oldalunkon, két nap alatt: több mint 105.000 megtekintés, 2000 like, 800 megosztás!!! Számunkra nagyon fontos visszajelzés főként úgy, hogy az összes komment amit írtatok kifejezetten pozitív. Ezzel a kis videóval lezárjuk ezt a projektet és megyünk át a Király utcába folytatni a TűzfalRehabot!

Tessék, két percben pár werkfelvétel a nagy mű elkészítéséről, benne a nap fénypontjával (lakótól kapott palacsinta) és mélypontjával (lezúgó zivatar).