keresés menü

Ezzel a kreatív találmánnyal akkor is hibátlan SMS-eket tudsz küldözgetni a budapesti éjszakában, amikor már brikettrészeg vagy

Arra mindenki rájött már, jobb esetben a gyakorlatba is áltütte már a gondolatot, hogy látványos üzenetekkel szebb a világ. Okkal porolta le, majd hozta vissza polírozottabb formában a Facebook a régi MSN Messengerből ismert emotikonokat, az ezek huszonegyedikszázadosított változatai, az emojik pedig nem véletlenül állandóan taglalt témái a tech-oldalaknak (és nekünk is): a körmondatokat szeretjük meghagyni a könyveknek,

egymással sokkal szívesebben beszélgetünk szeretnivalóan színes szimbólumokkal.

Főleg akkor, ha zajlanak körülöttünk a dolgok, és nem nagyon van idő megfejteni a mindenséget, lényegretörően kell üzenetezni. És hát mikor zajlanak a legsűrűbben a dolgok, ha nem éjjel, ami soha nem érhet véget?! A Mito reklámügynökség ezen felbuzdulva előállt a segítséggel.

Ez pedig az OTTTALI stickerpakk, amit egyelőre ugyan csak iMessage-en belül lehet bealkalmazni, ott viszont nagyon szórakoztatóan tudjuk felpimpelni az üzeneteinket. Ahogy ők fogalmaznak:

“Mi mitósok sokszor járunk együtt bulizni a városba, de a szervezés mindig nehézkes. Rengeteg hely van, millióféle pia, és persze mindenki máshova menne. Ezért találtuk ki az OTT TALI! sticker packot iOS-re, amivel könnyedén és gyorsan oszthatod meg barátaiddal, hogy ki hova menne aznap este. A stickerekkel az egész estéteket és még az eljövendő másnapot is végig dumálhatjátok barátaiddal.”

A legendás dumákat kompakt vizuális odabaszásokká tömörítő stickerpakk amúgy az idei Mito Hackathon-on készült. Egy UX designer, egy art director, két tanácsadó és egy kreatív ültek össze, hogy 24 óra alatt létrehozzanak valami olyat, amit nem csak ők, de mások is használnának a budapesti éjszakában.

Akkor ideje cseszetni!