keresés menü

Noel Gallagher: “Bírtam anyámat, egészen addig, amíg meg nem szülte Liamet”

Szokás szerint parádés interjút adott az Oasis-gitáros, most épp a Guardiannek, amiben kifejtette a véleményét a Brexit-őrületről, arról, hogy mi a közös a grime-ban és az Oasisben, aztán arról, hogy miként hatott rá, mint dalszerzőre az acid house, ésatöbbi.

A legkomolyabb oltást pedig nem másra, mint az öccsére, akivel ugye az Oasist tolták, szóval rá mérte, és akinek azért nem hallgatja a lemezeit, mert nem bírja elviselni a hangját.

Az interjú elején Noel Gallagher rögtön kifejti, hogy számára minden interjú fura, mert beül elé egy teszem azt svéd fazon, akit sohasem látott és aki az anyjáról kezdi kérdezgetni. Majd rögtön le is csapja a saját maga által feldobott magas labdát:

“Bírtam anyámat, egészen addig, amíg meg nem szülte Liamet”

Az interjú egyik későbbi részében azt elmeséli, hogy legutóbb három éve egy Manchester City meccsen futott össze véletlen Liammel.

Sad!

Noel Gallagher szájába adták, hogy a macskája rockandrollabb, mint a Radiohead

Ugyan mi még sohasem interjúztunk semelyik Gallagher-tesóval, de el tudjuk képzelni, milyen nyomást jelenthet, hogy muszáj valami szaftos beszólást leszállítani, mert ha ilyen nincs, akkor egyéb témák ide vagy oda, kuka az egész, az olvasók a konkurenciához mennek. Valami ilyesmi stresszben lehetett az ír Independent riportere is, amikor megpróbált Noel Gallagherből kiszedni valami derogálót a Radioheadre nézve.

Tűz tartalom 🔥