keresés menü

Szerezz te is ingyen fotós diplomát a Harvardon! (Frissítve: mégse.)

Frissítés: a forrásunk tévedését átvéve azt írjuk a cikkben, hogy most indul a kurzus, holott egy régi tananyagról van szó. Amikor csekkoltuk, még elindultak a videók nekünk, de azóta már nem. Elnézést!

Egy szemináriumnyi ingyenes digitális fotózás kurzust indít a Harvard (igen, az a Harvard) az Alison nevű online közösségi egyetem virtuális falai között. Nem hogy diákhitel nem kell hozzá, de még az ágyból is végigülheted a 10-15 órás videós anyagot.

A tizenhárom modulból álló anyag teljesen az alapoktól indít, majd kitér a szín- és fényelméletekre, a lencsekezelés, a számítógépes utómunkára is. A digitális diplomát persze pusztán seggel nem lehet elvégezni, lesznek majd feladatok is, amiket minimum nyolcvan százalékos szinten teljesíteni kell. De ha ez megvan, akkor a fiókodban már meg is jelenik a képzés elvégzését igazoló dokumentum.

JELENTKEZÉS ITT!

(Én amúgy elvégeztem már néhány kurzust egy másik online felületen, a Courserán, és az tök jó élmény volt, szóval nem csak a levegőbe beszélek, amikor ajánlom.)