keresés menü

“Ha troll lennék, nem lennék ilyen szép” – megszólal a magyar internet aktuálisan legellentmondásosabb videóscelebje!

Igazán élénk érdeklődéssel pár hete kezdte a magyar interweb népe felfedezni magának a lányt, aki videóiban olyan toronymagas szinten kristályosítja ki a felszínes picsogást, amire Kelemen Anna, Kiszel Tünde és egy random választott vérostoba Facebook-celeb még együtt is csak komoly erőfeszítésekkel lenne képes, és még úgy is csak egy hamisított Gucci-bottal üthetnék a nyomát.

Nagy Noja Maja poszt-plázacicás semmitmondásán sokan a fejüket fogják és küldik el dühösen a határba, és a jelek szerint ők egyelőre sokkal többen vannak, mint azok, akik egy elsőrangúan kivitelezett, ordas nagy viccet látnak a jelenség mögött.

Maja, vagy Noja leglátogatottabb videója ebben a pillanatban az, amiben a Dubaji-tó (!) mellől jelentkezik becsiccsentve, egy állófogadásról, amin egyébként a helyi svejkek is jelen vannak, csak épp nem látszódnak:

De a Szigetes viájpízós videójának számlálója is már százezer felett jár:

Ki ne hagyjuk a nyári lebarnulásáról szóló sikersztorit!

És így tovább. A videói alá kommentelők mindeközben egymásra túllicitálva kívánnak neki száztagú cigányzenekar általi meghágástól kezdve halált és pusztulatot, a zsigerből savfröcskölők áradatát pedig csak néha töri meg egy-egy ember, aki arra hívja fel a figyelmet, hogy célkeresztjük tárgya valójában éppen a mai követővadász netcelebek elé tart görbe tükröt.

Úgyhogy inkább a végére jártunk, és csináltunk egy mikrointerjút Majával. Nojával.

UP: – Mit kell tudni rólad alapvetőleg? Mit csinálsz az életben?

Nagy Noja Maja: – semmit ? ❤️

UP: – Miért érezted úgy, hogy feltétlenül útjára kell indítanod a #csatidat?

Nagy Noja Maja: – PASSZ ? ?

UP: – Nagyon tanulságosak a videóid, szerintünk olyan komoly kérdésekre adsz választ velük, amiket sokan feltesznek. Ez tudatos volt?

Nagy Noja Maja: – nemtom ? ?

UP: – Mi a célod elsősorban? Tanítani, mosolyogtatni, vagy csak követőket szerezni?

Nagy Noja Maja: – is is

UP: – Nagyon sokan szeretik a videóid végét, amiben azt üzened, hogy az élethez nem kell más, mint egy nagy mosoly. Ez nagyon mély élettapasztalatokra vall. Hol szerezted ezeket?

Nagy Noja Maja: – TéVé-be

UP: – Sokan azt hiszik, hogy csak egy világnagy troll vagy. Mit üzensz nekik?

Nagy Noja Maja: – (ha troll lennék nem lennék ilyen szép egy az.) Ad2: adig ne hazugtoljanak meg Engem adig nem tudják az igazságot!!!! Szóval hogy ilyen hír-es vagyok arrol nem tehettem és üzenem az útálóimnak hogy szeressenek Engem mer én is szeretem őket és akkor is Star fogok maradni ❤️ köszi! amúgy azér kezdtem Videozni hogy Én is oan jó Videos legyek mint más Videos amien jó. Sokszor gondolkozok azon hogy tudnék még inkáb megfelelni a Nézöimnek (lájk.) szerintem az lenne a legjobb ha mindenki mosolyogna és jó lenne!!:)!!! Szóval köszöm szépen hogy fölraktad ezeket a kérdéseket ha tetszett akkor lájk ha nem tetszett akkor viszlát! NAGYMOSOLY! Köszi

A tanulságok levonását most inkább outsource-oljuk.
Az elmúlt napok legerősebb átkozódásait kapó STÁRT itt lehet bekövetni!